Benvinguda

Benvinguts i benvingudes al blog de malalties emergents.
Des del Centre d’Anàlisi i Programes Sanitaris (CAPS) s’ofereix aquest blog al servei de les associacions de persones afectades per malalties emergents: Fibromiàlgia, SQM (Sensibilitat Química Múltiple), Sensibilitat electromagnètica i Síndrome de Fatiga crònica.

El CAPS és una organització no governamental, una associació científica sense ànim de lucre que, des d’una perspectiva sociosanitària i a través d’un plantejament pluridisciplinar, i amb una perspectiva de gènere pretén agrupar a professionals, ciutadans i ciutadanes interessats a contribuir a l’intercanvi d’idees, a la reflexió i a la investigació, en torn els problemes relacionats amb la salut. Fou fundat l’abril de 1983 per un grup de professionals de la medicina i les ciències socials.   

El CAPS té com a objectius:

-Impulsar i fomentar tota classe d’activitats científiques que contribueixin a la millora de els condicions de vida i salut, tenint com objectius prioritaris la lluita contra tot tipus de discriminacions i desigualtats en salut i la utilització dels serveis sociosanitaris, relacionats amb la classe social, el gènere, el medi ambient, l’ètnia…i promoure la cooperació sobre salut als països en vies de desenvolupament
-Actuar com a centre de trobada, reflexió i debat en l’àmbit de la salut entre professionals sanitaris, socials i la ciutadania.
-Realitzar tasques de recerca i formació sobre salut i sistemes sanitaris
-Oferir a la  comunitat informació. formació, assessoria i altres instruments per ajudar.la a ser protagonista de la seva salut               

 

 

Esta entrada fue publicada en General, Presentació. Guarda el enlace permanente.